Diskettes         
Usb sticks         
Cd-r / Dvd+r         
CD/DVD persing         

 

  
Eind 1991 is Agadisk in het centrum van Tilburg begonnen met het uitgeven van diverse computer tijdschriften waarbij de nadruk lag op de bijgesloten diskette waar allerlei programma's op stonden. Dit varieerde van leuke spellen, educatieve software en algemene programma's. In die tijd begon de personal computer de huiskamer binnen te dringen en was er grote behoefte aan nieuwe software. Het was eind 1994 dat de diskette in deze tijdschriften vervangen werd door een cd.

Met oplages van enkele tienduizenden diskettes/cd's per maand vormde dit de basis voor het dupliceerbedrijf zoals we nu inmiddels meer dan 20 jaar zijn.

We zijn begonnen met de buigzame 5.25" diskette waar maar liefst 360 Kb op weggeschreven kon worden, wie kent ze momenteel nog? Bijna 2.000 van deze diskettes zijn nodig om de informatie te bevatten zoals die nu op een standaard cd staat! Al snel volgde de 3,5" disk met een capaciteit van 720 Kb en later 1,44 Mb. De cd-rom, cd-recordable, dvd-rom, dvd-recordable, usb-stick en dual layer dvd kwamen er allemaal snel achteraan.

 
 

De tijdschriften verdwenen langzaam naar de achtergrond en het dupliceren voor derden werd onze kern activiteit. In 1994 zijn we verhuisd naar een groter en beter bereikbaar pand aan de ringbaan in Tilburg waar we 19 jaar lang hebben gewerkt. Medio 2013 zijn we vanuit dit inmiddels verouderde onderkomen vehuisd naar een nieuw en moderner bedrijfspand in Dongen.

Produceren, repliceren, dupliceren, bedrukken en verpakken van al deze mediadragers, dat is waar Agadisk voor staat. Of het nu om een kleine oplage gaat welke de volgende dag klaar moet zijn of om grote aantallen, alles is mogelijk en bespreekbaar met behoud van de beste kwaliteit en service.

 

 

Agadisk  |  Drunenstraat 2  |  5043 JR  |  Tilburg  |  Nederland  |  Tel: +31 (0)6 52 59 31 95   E-mail: info@agadisk.nl       
Home         
Vakantiesluiting         
Verpakkingen         
Opruiming         
Prijzen         
       
          Historie                Portfolio                  F.A.Q                Aanleveren            Product specificaties             Contact                FTP