Diskettes         
Usb sticks         
Cd-r / Dvd+r         
CD/DVD persing         

 

 

Het tijdperk van de 3.5" diskettes lijkt nu toch definitief ten einde te komen. Tot eind jaren '90 was dit het meest gebruikte opslag medium, in de jaren erna werd het langzaam vervangen door de cd. Met een hele serie volautomatische dupliceermachines van het toen gerenommeerde bedrijf Trace haalde wij een dagcapaciteit van ruim 20.000 stuks. Dit was ook nodig want in die jaren zijn er vele miljoenen diskettes gedupliceerd, bedrukt of van een sticker voorzien.

Zoals gezegd is dit medium niet meer helemaal van deze tijd, toch is er heel af en toe nog behoefte aan dit product. Om deze reden bieden wij de service nog steeds aan en zijn ze altijd op voorraad zodat een snelle productie mogelijk is.

Diskettes hebben een opslagcapaciteit van 1.44 Mb en er kan gekozen worden uit de kleuren zwart, wit, oranje, grijs, blauw, geel, rood of oranje. Zowel data voor Windows als voor de Mac kunnen wij dupliceren. Natuurlijk kan de diskette ook worden bedrukt of van een (full color) label worden voorzien.

  

 

Agadisk  |  Drunenstraat 2  |  5043 JR  |  Tilburg  |  Nederland  |  Tel: +31 (0)6 52 59 31 95   E-mail: info@agadisk.nl       
Home         
Vakantiesluiting         
Verpakkingen         
Opruiming         
Prijzen         
       
          Historie                Portfolio                  F.A.Q                Aanleveren            Product specificaties             Contact                FTP