Diskettes         
Usb sticks         
Cd-r / Dvd+r         
CD/DVD persing         

 

 
Voor een productie dient er altijd één master te worden aangeleverd. Dit kan zijn een gebrande cd-r of dvd-r/dvd+r of een gedupliceerde diskette of usb-stick. Het liefst ontvangen we een fysieke drager zodat we altijd een 1 op 1 kopie kunnen garanderen.

Bij het branden van een master cd of dvd graag er op letten dat deze wordt afgesloten (finalized). Opnemen in de mode DAO (Disc At Once) waarbij multisessie is uitgeschakeld verdient de voorkeur. Cd's en dvd's welke op deze manier worden gebrand zijn het snelst te lezen en meest compatible met andere systemen.

Voor de bedrukking en/of het drukwerk volstaat het om een digitaal bestand (liefst in pdf formaat) aan te leveren. Deze mag separaat bij de master worden gevoegd of kan indien het bestand niet groter is dan 10 Mb per mail worden verzonden. Voor grotere bestanden graag gebruik maken van onze FTP server.

Bij de menuoptie "Product specificaties" kunt u zien aan welke eisen een ontwerp moet voldoen. Indien een aangeleverd bestand niet conform deze specificaties is zullen wij het aanpassen en altijd vooraf een digitale proef hiervan sturen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

 

Agadisk  |  Drunenstraat 2  |  5043 JR  |  Tilburg  |  Nederland  |  Tel: +31 (0)6 52 59 31 95   E-mail: info@agadisk.nl       
Home         
Vakantiesluiting         
Verpakkingen         
Opruiming         
Prijzen         
       
          Historie                Portfolio                  F.A.Q                Aanleveren            Product specificaties             Contact                FTP